Únik vody pozdě večer


Únik vody se může stát doslova kdykoliv, a to nejlépe, když to nečekáte nebo když nejste doma. V takovém případě je to dost těžké zjistit, ale dá se tomu i částečně zabránit. Zkuste jen preventivně jednou za měsíc prohlédnout šachtu, kde jsou stupačky. Tam se podívejte, zda je vše suché a nedochází k žádnému kapání nebo jinému úniku vody. V případě, že to zjistíte, tak okamžitě volejte havarijní servis, který vám přijede v jakýkoliv čas vodu zastavit. Nikdy, a to opravdu nikdy nespoléhejte na to, že by voda sama od sebe přestala kapat. To se nikdy nestane a vždy je potřeba odborné pomoci.

havarijní servis

V případě, že bydlíte v bytovém domě, to neberte na lehkou váhu dvojnásob. Nejen, že byste měli škodu na vlastním majetku, ale můžete vytopit i souseda pod vámi a dalšího pod ním. Voda teče opravdu rychle a pokud se nezačne konat hned, může to vést ke katastrofě. Samozřejmostí je, že jakmile zjistíte nějaký únik, je potřeba neprodleně zastavit hlavní přívod vody. Pokud už nějaká voda vytekla, tak místa ihned začněte vysoušet. Vezměte si ručník nebo jiný hadr a vytřete vodu všude, kde to jde. Díky tomu snížíte šanci na vytopení dalších sousedů a snížíte i možné škody.

havarijní servis

Mít možnost zavolat havarijní servis v jakoukoliv hodinu je zkrátka výhra. Nejen, že můžete zamezit škodám, ale také budete mít vše opravené ještě ten den. S vodou je to opravdu těžké a lidé potřebují pomoct ihned, a ne čekat dlouhé dny na pomoc. Tato havarijní služba je to pravé, co člověk potřebuje. Nejen, že dojedou v rychlosti, ale dojedou v jakýkoliv čas, a to jen tak někde nenajdete. V případě kapání, úniku nebo roztržení trubky se tak ihned obraťte na tento servis. Určitě vám rádi poradí a přijedou co možná nejdříve, aby problém vyřešili. Nebudete litovat a budete mít minimální škody na majetku, které by mohly být o dost horší.