Squash a box


Já osobně na sport nedám vůbec dopustit, sportování mě baví, a to z mnoha důvodů, protože svého partnera jsem našla při hodině gymnastiky. On tedy necvičil gymnastiku, ale boxoval tam. Je to vlastně taková veliká budova, která je rozdělená na tři místnosti. V první je právě box a ve druhé je gymnastika a v tom třetím místě se hraje squash. A já jsem právě hrála gymnastiku a také squash, mě to moc bavilo. A když jsem si všimla, že do boxování chodí jeden kluk, který je opravdu hodně vysoký a který se mi líbí, tak u mě bylo rozhodnuto. Opravdu bych si přála, abychom spolu byli.

Partner stále boxuje.

Vídala jsem o tom asi dva měsíce, vůbec jsem nevěděla, jak ho mám oslovit. Opravdu jsem se bála ho oslovit, protože jsem si myslela, že mě odmítne, nebo se mi bude smát a moje sny o něm se úplně rozplynou. Opravdu jsem byla nervózní, protože jsem navíc také velice stydlivá. Nakonec to dopadlo tak, že za dalších pár týdnů mě oslovil on. Byla jsem opravdu v šoku, nevěděla jsem, co mám říct, a tak jsem ho jenom pozdravila a řekla jsem, že někam spěchám, že jestli musím udělat několik cviků na hrazdě a potom jdeme s kamarádkou na squash. Jenomže kamarádka mi volala, že vůbec nestihne squash, vše se musí zdržet v práci.

Hrajeme jak squash, tak i tenis.

Když můj idol slyšel, že kamarádka nemůže a že se chystám domů, tak on sám se nabídl, že si zahrajeme squash. Byla jsem docela překvapená, že on si chce zahrát se mnou squash. To vůbec nebyl unavený z boxu? Ale říkala jsem si, že když se mi nabídl sám, že tohle využiji a že opravdu jeho nabídku hru na squash příjmu. A bylo to opravdu skvělé, i když jsem se tam natáhla, protože jsem zakopla o vlastní nohy, tak jsme se alespoň nasmáli a myslím, že je to nejlepší způsob, jak navázat kontakt, že když se smějete a také je nejlepší, když si umíte udělat srandu sami ze sebe. Proto jsem si řekla, že takhle to byl opravdu nejlepší a nyní chodíme na squash spolu.