Velký dům pro náročné


Vzhledem k tomu že rapidně ubývá počet stavebních pozemků, mnoho lidí kupuje i menší pozemky na kterých si staví menší domy. Územní plány jednotlivých měst a obcí totiž regulují výstavbu, a tak si musíte pohlídat, zda kupujete na svůj vysněný dům dostatečně velký pozemek. Je velice pravděpodobné že byste museli přehodnotit svoje plány a vybrat si menší dům, ale pokud máte větší rodinu nebo potřebujete pokoj navíc, malý dům vám stačit nebude. Proto hledejte co největší pozemek, abyste nemuseli snižovat zastavěnou plochu. Někteří lidé si zvládnou dům postavit sami, ale převládá skupina lidí, kteří si jej raději nechají postavit od firmy.

rodinný dům

Jistě jste si někdy všimli, že najít spolehlivou stavební firmu není nic jednoduchého. Můžete se obrátit na nás, protože stavíme domy i pro známé osobnosti. Všichni naši klienti jsou s naší prací spokojení, protože stavíme zděné domy i dřevostavby podle svých vlastních typových projektů. Mezi nimi najdete mnoho druhů domů, takže je z čeho vybírat.

návrh domu

Jaký si vyberete vy?
Pokud sháníte cenově dostupný rodinný dům, můžete si vybrat nejen základní bungalovy, které začínají na ceně tří milionů korun včetně daně, ale můžete si vybírat i z vyšších tříd domů, mezi které patří třeba bungalov 5+1. Navrhli jsme spoustu projektů, abychom poskytli velký výběr klientů, kteří hledají kvalitu za rozumné peníze. Sledujeme moderní trendy v bydlení, takže naše domy jsou vybaveny solárními panely a tepelným čerpadlem. Některé z našich projektů se vyznačují velkými skleněnými plochami, takže svůj dům si u nás vybere i klient, který hledá prosluněný dům. Prohlédněte si náš katalog domů, který najdete na našem webu, a to včetně všech technických informací. Je velká pravděpodobnost že mezi nimi najdete i dům, ve kterém budete chtít prožít celý život. Když si dům vyberete už teď, příští jaro už můžete bydlet ve svém.