Vyhledávání erotických služeb


Zjistila jsem, že si přítel v noci během práce vyhledával erotické služby v podobě erotických masáží. Už jednou na tom byl v době, kdy jsme byli na čas od sebe kvůli určitým problémům i s tou ženou pak udržoval kontakt do doby, než jsme se dali zpět dohromady. Já se o tom dozvěděla později, kdy už jsme byli spolu, mrzelo mě to, jelikož tam tenkrát šel necelý týden od rozchodu po několikaletém vztahu a dětech, ale vyřešili jsme to a nechali být, když to bylo, co jsme byli od sebe. Každopádně teď jsme normálně spolu, řešíme teda teď poslední dobou nějaký trable, do toho kvůli mým zdravotním důvodům teď na nějaký čas nemůže být ani intimní styk a on začal znovu vyhledávat tyhle služby.

s

Za mě je to v pořádku, když to spolu oba nejprve proberou a žena s tím nebude mír problém, každopádně náš případ tohle nebyl. Já na to přišla úplnou náhodou a dost mě to zabolelo, že má vůbec takovouto potřebu, když má doma mě a sice teď nemůže být vše, ale jiné věci, které by mu tam udělali ony za peníze, mu mohu normálně udělat i já jakožto jeho partnerka. Nicméně, řekla jsem mu, že o tom vím a chtěla nějaký normální logický vysvětlení.

s

Jeho odpověď byla, že tam prý nebyl a že se na to koukal jen tak a začal to hned otáčet na mě, že co vlastně jako asi vůbec řeším, že to je stejný jako když sleduju na sociálních sítích jiné muže. Podotýkám, že sleduju převážně výhradně jen ty, co osobně už léta znám anebo známější osobnosti. Víc se k tomu nevyjádřil a odešel do práce. Po x hodinách mi po zprávě přiznal vyčítavě, že to nebylo jen tak, naznačil, že si vlastně teda jako za to mohu sama a že se mám zamyslet nad tím proč to dělá. V minulosti jsme často řešili problémy ohledně žen, při každém problému vyhledával útěchu jinde. Byl i velký problémy s důvěrou. Vše jsme řešili a snažili se na tom pracovat místo zahození.