Lesk nebo mat?


Kuchyňská linka je nepostradatelnou součástí každého bydlení. Ideální je, když máte v domácnosti kvalitní linku, ve které se vám dobře vaří, která má dostatek úložných prostor, a která vám poskytne dostatek pracovní plochy. Ideální je kombinace, když je linka funkční, a která vám vyhovuje i po stránce designové. Každý má jiný vkus, ale většina lidí touží po hezkém vybavení. Nemusíte mít nejmodernější linku, pokud se vám nelíbí. V dnešní době máte tu výhodu, že si můžete vybrat linku jakéhokoliv typu.

moderní linka

Proč linku na míru
Mnoho obchodů s nábytkem nabízí typové kuchyňské linky, které jsou ale určené spíše do standardních míst. Pokud máte menší prostor a potřebujete ho využít na maximum, takový typ linky pro vás není vhodný. Linka se dá jen těžko individuálně upravit, a nemusí sedět na místo, kde ji chcete mít. Proto je vždycky lepší nechat si vyrobit linku na míru, která bude odpovídat velikostně prostoru, který pro ni máte vymezený. Pokud chcete mít linku podle svých představ, na kupovanou linku rovnou zapomeňte. U ní nemáte možnost ovlivnit vůbec nic, můžete si doma maximálně vyměnit úchyty, nebo si ji přebarvit. Je to zbytečná práce navíc, a linka se vám prodraží. To už se opravdu vyplatí nechat si vyrobit linku na míru.

světlá linka

V současné době je moderní bílá kuchyně, která se hodí úplně ke všemu. Pokud si potrpíte na různé doplňky a dekorace, u bílé linky máte tu výhodu, že se k ní budou hodit dekorace jakékoliv barvy. Můžete si dokonce nechat vyrobit dvoubarevnou linku, kdy se budou barevně lišit skříňky v horní a dolní části. V současné době je to opravdu žhavý trend, takže pokud chcete jít s dobou, rozhodně si vyberte linku dvoubarevnou. Bílá barva je u kuchyňské linky stálice, která nikdy nevyjde z módy. Můžete si vybrat v lesku i v matu, a pokud vám jde o snadnou údržbu, rozhodně se vyhněte matu. Paradoxně je údržba matné linky mnohem složitější.