Různé sporty


Baví vás sport? Baví vás se dívat na sportovní přenosy anebo sport přímo vykonáváte? Pokud ano, tak podle mého názoru je tohle opravdu perfektní, protože jsou lidé, kteří třeba nedělají vůbec žádný sport. A potom to znamená, že když lidé nedělají žádný sport, tak se také mohou cítit špatně. Mohou se cítit opravdu nepříjemně, protože víme, že sport člověka uklidňuje, ale když člověk se nesnaží a nesportuje, tak to potom také může mít velice neblahý vliv na jeho psychickou pohodu. A také na jeho fyzickou stránku, protože když chceme shodit například nadbytečná kila, tak samozřejmě nesmíme jenom sedět u televize a cpát se nezdravým jídlem.

Cyklistika je moje vášeň.

Musíme změnit nejenom jídelníček, ale také samozřejmě musíme sportovat. Bez pohybu a bez správné stravy nejsou koláče. Myslím si, že tohle ani nemusím nikomu říkat, protože tohle samozřejmě už každý ví. Proto si myslím, že lidé, když budou sportovat, tak nejenom, že se budou cítit skvěle, ale také budou vědět, jak na to. Samozřejmě, že vám tady neradím, že musíte dělat nějaké adrenalinové sporty. Adrenalinové sporty nemám také ráda, mám z nich respekt a z adrenalinových sportů se bojím a mám z nich také špatný pocit. Dokonce mám strach také létat letadlem, takže tady jde vidět, že jsem ještě vůbec nikdy v životě nelétala letadlem, ale co s tím nadělám?

Dělám i kondiční jízdy.

Jednoznačně to nemám ráda a bojím se toho. Raději si dopřejte nějaký příjemný sport. A co dělám nejraději? Plavu a jezdím na kole. Dříve jsem také běhala a milovala jsem atletiku, ale od té doby, co jsem měla dvakrát zvrtnutý kotník, tak jsem si řekla, že na to kašlu. Už to dělat nemůžu, mám z toho strach. A tak je logické, že jsem se přeorientovala na jiný typ sportu, plavání a cyklistiku. Hodně mě to baví, a to hlavně plavání. V létě vždycky chodíme s kamarádkami na bazén, tam si vždycky užijeme velikou zábavu. V zimě chodím na krytý bazén, tam mě to také moc baví.